top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraRobert Kára

Prodej novostavby 4+kk, Vsetín

Aktualizováno: 10. 6. 2022

Cena 11.000.000 Kč

Prodej novostavby rodinného domu s moderní dispozicí 4+kk, pracovnou a skladovacím prostorem v podkroví. Dům je zasazen do svahu s udržovanou zahradou o výměře 1.508 m² v klidné a žádané lokalitě nedaleko centra města.

V přízemí objektu je situována vstupní chodba, toaleta, technická místnost, velká kuchyně se vstupem na terasu, jídelna, prostorný obývací pokoj, pracovna a ložnice. Dominantou interiéru je otevřený prostor z prostorově velkorysé kuchyně Sykora s mramorovou deskou do obývacího pokoje s krbem. V kuchyňské lince na míru jsou zabudované spotřebiče Siemens, myčka, digestoř, indukční deska, parní trouba, lednice. Prosvětlené schodiště z masivu propojuje přízemí se dvěma obývacími pokoji v patře. Zde se dále nachází koupelna s WC a prostorný skladovací prostor.

Objekt má nízké provozní náklady na bydlení, je vytápěn plynovým kotlem v kombinaci s výkonným krbem v obývacím pokoji. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci, plynovod, el. k dispozici 230V/380V. K domu náleží oplocená a udržovaná zahrada s živým plotem zajišťující dostatečné soukromí. Příjezd je po obecní asfaltové komunikaci s příjezdem pouze pro rezidenty.



304 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Chystáte se prodat či pronajmout nemovitost?
Svěřte to odborníkovi.

cinek.jpg
bottom of page